Kritina – na voljo tudi lahka strešna kritina


Kritina, ki jo odlikuje dolga življenjska doba in obstojnost v vseh vremenskih razmerah. V podjetju Skrin izdelujemo kvalitetne strešne kritine, tako kovinske kot tudi jeklene in druge vrste kritin. Ponudbo lahko preverite tudi na spletni strani, kjer najdete natančnejše opise posameznih vrst, prav tako pa nas lahko s pomočjo kontaktnih podatkov tudi kontaktirate. Se zanimate za nakup lahke strešne kritine? V slabem vremenu ta vrsta strehe ne povzroča neprijetnega hrupa in je tiha, kar za kovinske strehe ne velja. Streha lahko vpliva na celoten izgled hiše, zato je potrebno izbrati pravo – pri tem vam bomo z veseljem svetovali, saj smo v večletnem poslovanju pridobili številna nova znanja in izkušnje, ki jih pri svojem delu redno uporabljamo. S svojim znanjem in kakovostnimi izdelki želimo kupcem zagotoviti kvalitetne izdelke in storitve na enem mestu, zato smo prepričani, da boste z nakupom pri nas več kot zadovoljni!

kritina


Lahke strešne kritine


Lahke strešne kritine potrebujejo preproste konstrukcije in so primernejše za sanacije starejših objektov. Pri izboru kritine je potrebno upoštevati številne dejavnike. Izbiro je običajno potrebno prilagoditi strešnemu naklonu, upoštevati pa je potrebno tudi odpornost izbranega materiala na določene vremenske razmere. Nikakor ne smemo pozabiti tudi na življenjsko dobo materiala in način vgradnje. Vprašanje, ki se pogosto pojavi pri izbiri strešne kritine  kaj je najboljše? Za odgovor na vprašanje se je najbolje pogovoriti s strokovnjakom na tem področju. Z veseljem vam bomo svetovali tudi v podjetju Skrin, zato nas brezskrbno kontaktirajte. Nikakor ne spreglejte akcije strešne kritine – obiščite našo spletno stran! Boste tudi vi izbrali lahko strešno kritino?

 

strešna kritina


Kritina – strešnik


Kritina v obliki strešnika se uporablja pri pokrivanju objektov v naravnih in stanovanjskih okoljih, saj ji oblika in raznolikost barv dajeta naravni izgled in s tem dobro vključitev v prostor. Kupcem želimo ponuditi najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Kritina iz pločevine je primerna za fasadne rešitve sodobnih in zahtevnih arhitekturnih zamisli. Ponuja nam možnost izvirnega oblikovanja, ugodnih tehničnih in okoljevarstvenih lastnosti je primerna tako za bivanjske kot za poslovne, industrijske, trgovske, športne in prestižne objekte. Za vse dodatne informacije o kritinah smo vam na voljo.