Krovstvo in kleparstvo – kakovostni krovski izdelki in orodje

V družinskem podjetju Skrin d. o. o. že od leta 1982 izdelujemo kvalitetno strešno kritino in krovske izdelke po naročilu. Pohvalimo se lahko z zanesljivostjo in kvaliteto naših izdelkov, hitro odzivnostjo in fleksibilnostjo. Cenik naših storitev je dostopen na naši spletni strani. Krovstvo je naša primarna dejavnost, vendar smo skozi leta našo ponudbo razširili tudi na kleparstvo in orodjarstvo. Naša ponudba zajema tudi zelo kakovostne krovske in strešne dodatke, od zračnikov, snegobranov pa vse do žlebov. Specializirali smo se tudi za izdelavo novega orodja, prav tako pa vzdržujemo obstoječa orodja. Za cenik in ostale informacije se lahko obrnete na naše strokovno osebje.


Cenik krovskih in kleparskih storitev

Med najbolj zahtevna področja gradbene dejavnosti spada prav krovstvo. Ker je postavitev strešne kritine kar velik finančni zalogaj, je pametno, da pregledate cenike krovskih in kleparskih del. Prepričani smo, da se boste na podlagi naših referenc odločili za krovske in kleparske storitve, ki jih izvajamo pri nas. V našem podjetju boste deležni najbolj strokovnega svetovanja in izvedbe krovskih in kleparskih del. Prav tako pa bomo poskrbeli, da bo krovsko delo opravljeno ustrezno in brezhibno. Krovska dela morajo biti izvedena zelo natančno in zanesljivo, saj bi morebitne napake lahko bistveno vplivale na samo kvaliteto bivanja. Zagotavljamo vam, da vam bo naše strokovno osebje znalo pravilno svetovati glede materialov in ostalih detajlov, naši usposobljeni krovci pa bodo poskrbeli za brezhibno izvedbo samega dela. Cenik naših storitev lahko najdete v katalogu na naši spletni strani.

 

cenik krovskih del in orodja

Krovci opravljajo zahtevno delo – garantiramo vam najboljša krovska in kleparska dela

Pod termin krovstvo spada vse, kar opravlja krovec pri postavitvi ali renovaciji strehe. Krovci imajo zelo zahtevno delo, saj delajo na višini, na visokih temperaturah, zato morajo biti primerno izučeni, dobro psihično in fizično pripravljeni ter zbrani. Če za vašo hišo potrebujete novo streho ali le obnovitev stare, je smiselno izbrati podjetje, ki se poleg krovstva ukvarja tudi s kleparstvom. Uporablja se zgolj najboljše orodje za krovstvo. Na ta način boste dobili vse storitve na enem mestu. In prav to vam, poleg mnogih zadovoljnih strank in referenc, lahko ponudimo v podjetju Skrin. Ker uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, vam garantiramo dolgo življenjsko dobo strešne kritine in kleparskih izdelkov.


Kvalitetni žlebovi po meri – pomemben del vaše strehe

Žlebovi imajo na hiši zelo pomembno funkcijo, saj odvajajo vodo s strehe. Če boste izbrali naše kvalitetne žlebove, boste pripomogli k daljši življenjski dobi vaših zidov. Žlebovi so lahko narejeni iz različnih materialov, njihovo barvo pa lahko prilagodite strehi in fasadi. Lahko so polkrožni ali kvadratni. Glede na vaše želje in zahteve pa vam naši krovci izdelajo žlebove po naročilu.

 

 

naši krovci kvalitetno opravljajo krovska in kleparska dela, zato si oglejte naš cenik