Obrobe in strešne kritine – ugodno do sanjske strehestrešne obrobe cenik

V družinskem podjetju Skrin d.o.o. v Tolminu se že več kot dvajset let ukvarjamo z izdelovanjem obrob, strešnih kritin, drobno kovinskih izdelkov in orodjarstvom. Nudimo različne vrste strešnih obrob iz različnih materialov: bakrene strešne obrobe, pločevinaste, zidne in obrobe za tegole, poleg njih pa tudi stranske in zgornje, slemenjake, žlote in druge krovske izdelke po naročilu. Naše izdelke odlikuje dolga življenjska doba, kvalitetna izdelava, obstojnost v vseh vremenskih razmerah, odpornost proti koroziji, lep zunanji videz za boljšo vključitev v okolje ter izjemno ugodna cena. Za več informacij in cenik strešnih obrob obiščite našo spletno stran ali se oglasite v našem podjetju.

Obrobe za različne strešne kritine uresničujejo želje naših strank

strešne obrobe

Streha je pomemben del vsake hiše, zato je pomembno, da najprej izberemo primerno strešno kritino za prijetno bivanje, šele potem se seveda odločimo za obrobe. V našem podjetju je možno izbirati med jekleno kritino v obliki strešnikov, ki daje naraven videz in se lažje vključi v okolje, pločevinasto kritino v obliki trapeza ali pa kovinsko, ki je izredno prilagodljiva in omogoča tudi bolj zapletene arhitekturne zamisli. Ko smo izbrali strešno kritino, je čas za strešne obrobe. V našem katalogu lahko najdete različne vrste obrob različnih dolžin: zgornje, ki so zaključek na zgornji strani strehe, gledano proti vrhu, stranske obrobe, ki pridejo ob strani in kapne v kapu. V kolikor želite, vam strešne obrobe lahko izdelamo po vašem načrtu ali skici, kjer upoštevamo vse vaše želje, da se bodo kar najbolj prilegale strehi in bo dom lepo vključen v okolje. Na voljo imamo različne materiale in barve. Ne smemo pa pozabiti niti na slemenjake, ki so nekakšni zaključki strehe v slemenu.

 

Naročite svoje strešne obrobe v naši spletni ponudbi

V naši spletni ponudbi lahko naročite vse vrste obrob: strešne obrobe za tegolo, bakrene strešne obrobe, zidne, pločevinaste in druge. V kolikor imate težave pri odločanju, katere strešne obrobe potrebujete, se obrnite na nas in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali, obenem pa upoštevali vse vaše želje. Za podrobne cene si poglejte cenik strešnih obrob. Obrobe lahko izdelamo do določene dolžine v enem kosu, na naši spletni strani lahko pogledate nekatere tipske načrte in nam sporočite, če vam katere ustrezajo. In zapomnite si – za vas je le najboljše dovolj dobro. Naši cilji so fleksibilnost, kvaliteta in zanesljivost naših izdelkov ter hitra odzivnost. V kolikor ne verjamete, vprašajte katero od naših strank.