Streha – investicija po ugodni ceni, ki bo zaščitila in polepšala vašo hišo

V podjetju Skrin d. o. o. se že več kot dvajset let ukvarjamo z izdelavo in montažo kvalitetne strešne kritine po željah in merah naših strank. Izdelujemo visoko kvalitetno kovinsko strešno kritino, ki bo še dolga leta nudila ustrezno zaščito vaši hiši. Streha je zelo pomemben del hiše, zato je prav, da je kvalitetna in estetsko dovršena. Naše kovinske strešne kritine so obstojne v vseh vremenskih razmerah, odporne proti koroziji ter privlačne. Izbirate lahko med različnimi barvami, zato je strah, da se vaša streha ne bi zlila z okolico, popolnoma odveč. V podjetju Skrin se trudimo, da vam omogočimo najboljšo strešno kritino za vašo streho. Če torej mislite, da je prišel čas za novo streho, potem ste zagotovo na pravem mestu. Cena strehe je odvisna od površine strehe, materiala in nekaterih drugih dejavnikov. Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate cenik storitev. Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi preko telefona ali elektronske pošte.

Jeklena in pločevinasta strešna kritina – cena odvisna od površine strehe in materiala

Strešno kritino za vašo streho lahko oblikujemo na dva načina. Na voljo imamo namreč strešno kritino v obliki strešnika in trapeza. Izdelane so lahko iz različnih materialov (baker, aluminij, jeklena pločevina). Sama montaža strehe oziroma strešne kritine je enostavna in hitra, njena prednost je v možnosti vijačenja z vrha. Ker je izjemno lahka, je primerna tudi za sanacijo starejših ostrešij, saj ne zahteva predelave strešne konstrukcije. Sanacija pločevinaste strehe pa lahko poteka tudi kot polaganje nove strešne kritine preko obstoječe.

 

pločevinasta streha po ugodni ceni

 

Streha, ki kljubuje času in vremenu

Jeklena strešna kritina bo zelo zaščitila vašo streho. Gre za izredno priljubljeno strešno kritino, ki kljubuje času in neugodnim vremenskim razmeram. Izdelane so iz kakovostnega materiala, premazanega s obstojnimi kvalitetnimi barvami in premazi. Pločevinaste strešne kritine trapez se uporabljajo predvsem za prekrivanje stanovanjskih, poslovnih, industrijskih, gostinskih, trgovinskih in športnih objektov. Ker imajo univerzalni profil, so primerne tudi za prekrivanje fasad.

Kvalitetna zaščita strehe in krovski izdelki po izjemni ceni

Odločite se lahko tudi za kritino z dodatkom filca, ki deluje predvsem kot protikondenzna zaščita, toplotna in zvočna izolacija. Ne glede na to, kakšne so vaše želje in zahteve, vam ponujamo izjemno kvalitetne strešne kritine po ugodni ceni za vašo streho. Tudi če potrebujete le sanacijo pločevinaste strehe, vam bomo pri nas lahko uspešno svetovali in pomagali. Če vas torej zanima cena strehe za hišo, nas kontaktirajte. Ne spreglejte tudi naše ponudbe krovskih izdelkov in ostalih strešnih dodatkov po privlačni ceni.

 

cena pločevinaste strehe za hišo