STREŠNA KRITINA SKRIN

Izberite pravo strešno kritino

Podjetje Skrin d.o.o. iz Tolmina je družinsko podjetje, na trgu že več kot dve desetletji. Izdelujemo kvalitetno strešno kritino, glede na potrebe in želje strank. Našo kovinsko strešno kritino odlikujejo dolga življenjska doba, obstojnost v vseh vremenskih razmerah, odpornost proti koroziji ter lep zunanji videz. Nudimo pestro paleto barvnih odtenkov jeklenih kritin Skrin (rdeča, bela, zelena, rjava, srebrna, siva, črna), zato boste zlahka našli takšno, ki se bo lepo vključila v prostor lokalnega okolja. V naši ponudbi boste našli jekleno kritino v obliki trapeza, pa tudi v obliki strešnika. Oba sta produkt našega podjetja. Nudimo pa vam tudi različne kritine drugih proizvajalcev, kot so paneli s poliuretansko izolacijo ter opečna in betonska kritina.

 

Jeklena kritina v obliki strešnikov ali trapezne pločevine

Jeklena kritina v obliki strešnikov daje naraven videz in se zaradi tega zlahka vključi v okolje. Izvedba je zaradi vijačenja z vrha zelo enostavna in omogoča prekrivanje streh vseh naklonov in oblik, pri čemer se lahko prilagodi dolžina strešnikov. Kritina je lahka in ne obremenjuje ostrešja, zato je primerna tudi za starejše zgradbe. Pločevinaste strešne kritine na oblike trapez se ponašajo z veliko vzvodno trdnostjo, ki omogoča letvanje na 0,5 m. Tovrstna kritina se uporablja za prekrivanje stanovanjskih, poslovnih, trgovinskih, gostinskih, športnih in industrijskih objektov. Ima univerzalen profil, ki je primeren tudi za prekrivanje fasad (fasadne plošče). Na vašo željo lahko pri obeh tipih jeklene kritine dodamo nanos protikondenzne zaščite iz filca.

 

 

Kovinska strešna kritina Skrin

Kovinska strešna kritina Skrin je izredno prilagodljiva in omogoča uresničevanje tudi bolj zapletenih arhitekturnih zamisli. Kritino, ki vam bo služila še vrsto let, vam nudimo po zelo ugodnih cenah. Kovinska strešna kritina ima lep izgled tako na velikih, kot tudi manjših objektih, njene odlične tehnične lastnosti, pa so več kot dober razlog za nakup.

 

Kovinska strešna kritina Strešna kritina nadstrešek

 

Izdelujemo strešno kritino iz kvalitetne, trajne jeklene pločevine (profil – strešnik ali trapez), po merah in potrebah končnega uporabnika.

 

Ostale kritine

Tabela ponudbe ostalih kritin.