Strešne obrobe – čemu so obrobe namenjene?


Strešne obrobe poskrbijo za lep zaključek strehe, torej imajo predvsem estetsko funkcijo, seveda pa pripomorejo tudi k funkcionalnemu zaključku strehe. Poznamo več vrst, za katero se boste odločili, je odvisno od vaših želja in od strešne kritine. V grobem jih delimo na zidne, zaključne ali vetrne, dimniške, dilatacijske in protipožarne. V podjetju Skrin proizvajamo jeklene strešne kritine, krovske izdelke in drobno kovinske izdelke, na voljo pa so vam tudi različne obrobe. V letih poslovanja smo izpopolnili svoje znanje in pridobili nove izkušnje, ki nam sedaj pomagajo pri ustreznem svetovanju strankam – naš cilj je, da stranke kvalitetne izdelke prejmejo po ugodni ceni in da so z njimi zadovoljne. Pred nakupom smo vam pripravljeni svetovati, da boste izbrali pravi izdelek, zato nas lahko kadarkoli kontaktirate ali nam pošljete povpraševanje. Na voljo smo vam tudi v povezavi s vprašanji o ceniku strešnih obrob.

 

strešne obrobe


Obrobe

 

Obrobe (v kolikor so le-te pravilno izbrane) poskrbijo za estetski videz strehe in jo lepo zaključijo. Na stiku dveh objektov običajno namestimo dilatacijske, vetrne pa so namenjene čelni strani strehe oziroma robovom objekta. Na prehod med steno in streho objekta namestimo zidne obrobe, protipožarne pa nas varujejo pred širjenjem požara iz enega objekta na drugega. Strešne obrobe lahko izberete tudi v našem podjetju, prav tako lahko pričakujete našo pomoč, saj je zadovoljstvo strank izjemno cenjeno. Na dodatna vprašanja o strešnih obrobah vam bomo z veseljem odgovorili, poiskali pa bomo tudi dodatne informacije, ki bi lahko vplivale na vašo končno odločitev. Nudimo vam tudi strešne obrobe za tegolo.

 

strešna kritina


Strešne obrobe in drugi proizvodi

 

Strešne obrobe ne predstavljajo vsega, kar vam nudimo v podjetju Skrin. Za vas smo pripravili precej pestro ponudbo, ki vključuje tudi strešne kritine, krovske dodatke, druge strešne dodatke in drobno kovinske izdelke. Izdelki so vam na voljo po ugodnih cenah, za vse pa velja visoka kvaliteta izdelave. Ne spreglejte žlebov in obrob, ki bodo lepo zaključile vašo streho. Izberite strešne obrobe pri našem podjetju – ker si želite kvalitete in ugodnih cen! Vabljeni k ogledu spletne strani, kjer boste našli tudi kontaktne podatke, s pomočjo katerih nas lahko kadarkoli kontaktirate. Pričakujemo vas v podjetju Skrin.