Žlebovi in ostali krovski izdelki

Kvalitetni žlebovi različnih vrst 

Brez žlebov si dandanes praktično ne moremo zamisliti strehe, saj le-ti poskrbijo za kontrolirano odvajanje vode s strehe, kar preprečuje močenje fasade in ostalih stvari pod streho. Vodo, ki se nabere po sistemu žlebov, lahko uporabimo za zalivanje rastlin, lahko pa jo tudi preprosto speljemo v kanalizacijo. Pred montažo žlebov je zelo pomembno, da opravimo izračun dimenzij, saj mora premer žleba ustrezati površini strehe, da lahko sprejme zadostno količino vode, pa tudi povprečni količini padavin na posamezni lokaciji. Žlebovi naše izdelave preprečujejo zlivanje tudi v primeru močnega deževja.

 

Poznamo tudi žlebove za terase in balkone, ki preprečujejo stekanje vode po fasadi in ostalih elementih pod balkonom oz. teraso. Zaščitni premazi jih ščitijo pred korozijo, zato bodo prvoten lesk obdržali še vrsto let. Nudimo vam številne dodatke, ki omogočajo popolno montažo žlebov, ne glede na zahtevnost arhitekturne zamisli. Sem sodijo kolena, razpršilci, izlivi, kljuke, kotliči, reducirke, objemke, izogibi, lovilci deževnice in drugi krovski elementi, ki so del sistema žlebov.

 

Montaža žlebov - cenik 

Žlebovi za strehoStrokovna montaža žlebov je izredno pomembna za pravilno delovanje za odtočnega sistema. Pri montaži žlebov bodite pozorni predvsem na kombinacije materialov pri strehi in žlebovih, saj lahko negativno učinkujejo drug na drugega.

Katalog s cenikom žlebov si lahko ogledate na naši spletni strani, lahko pa nam tudi pošljete informativno povpraševanje, na katerega vam bomo odgovorili s konkretno ponudbo za žlebove. Cenik žlebov vas bo prepričal o zares dostopnih cenah, ki jih nudimo za naše krovske in kleparske izdelke. V katalogu si lahko pogledate tudi različne barvne variante in izberete takšno, ki se najbolj poda k lokalnemu okolju in vaši strehi. Prepričani smo, da vas bo bogata ponudba raznovrstnih žlebov navdušila, cenik žlebov pa vam bo dal še dodatno motivacijo za nakup, saj so cene zagotovo med najbolj konkurenčnimi v Sloveniji. Vljudno vas vabimo k ogledu in nakupu!