Žlebovi različnih vrst, oblik in izvedb 

Žlebovi so nepogrešljiv element vsake strehe, nameščamo pa jih tudi na garaže, terase in  balkone. Žleb mora ustrezati vrsti, tipu in površini strehe ter pričakovanim količinam deževnice glede na lokacijo objekta. Izjemnega pomena je strokovna montaža žlebov za  optimalno delovanje odtočnega sistema. Naj bo vaš izbrani žleb še tako kakovosten, pa lahko ravno zaradi nestrokovne montaže zelo hitro pride do težav in neželenega  zamakanja.

 

Žlebovi po naročilu za estetski videz in za odvajanje meteorne vode s strehe

 

Žlebovi so pozimi izpostavljeni nizkim temperaturam, zato lahko pride do zmrzovanja tudi v sistemu za odvajanje vode s strehe. Da bi se izognili težavam, je mogoče žlebove tudi ogrevati. Z vgradnjo sistema za ogrevanje lahko optimalno poskrbimo za pretočnost žlebov tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Tako preprečimo nastajanje ledenih sveč in zamrzovanje vode znotraj samega sistema. Izberemo lahko ogrevanje s samoregulativnim ogrevalnim kablom, ki ga vgradimo v žleb. Temperatura se spreminja glede na zunanje temperature, zato je uporaba ekonomična. Ogrevanje žlebov se uporablja le takrat, kadar je to res potrebno, zato ne prihaja do pregrevanje.

 

najcenejši žlebovi

 

Krovski in kleparski izdelki - žlebovi in obrobe v številnih barvnih različicah

 

Žleb mora biti v prvi vrsti funkcionalen, vsekakor pa mora biti tudi lep. Žlebovi in obrobe, ki se lepo podajo k strehi, prispevajo k estetskemu videzu objekta. Za vsako lokalno okolje in za še tako zahtevne arhitekturne projekte so vam v podjetju Skrin na voljo žlebovi po naročilu in konkurenčnih cenah.

 

Zakaj  najcenejši žlebovi niso najboljša izbira?

 

Res je, da žleb ni element, ki bi ga sosedje najprej opazili na vaši novi hiši, vendar pa je njegova funkcija tista, ki vam zagotavlja, da ne bo prišlo do zamakanja, poškodb fasade in blata okoli hiše. Vse te neprijetne posledice bi hitro opazili vsi, predvsem pa bi se nezanemarljivo poznale na vaši denarnici zaradi sanacije vseh posledic slabega odvodnjavanja. Zato najcenejši žlebovi na dolgi rok pravzaprav niso najcenejši in niso vselej optimalna izbira. Kakovosten žleb vam lahko prihrani marsikatero nepotrebno skrb in dodatne stroške zaradi zamakanja, pronicanja vlage v bivalne prostore, plesni in neprijetnega blata pred hišo. Dolgoročno zadovoljstvo vam bodo omogočili predvsem ekonomični, kakovostni in dolgo obstojni žlebovi. Ugodno ceno si lahko zagotovite tudi za kakovostne materiale in sodobne izvedbe, z izbiro pravega ponudnika. V podjetju Skrin so vam na voljo razni krovski izdelki, med katerimi so tudi kakovostni žlebovi po ugodni in konkurenčni ceni. Individualno ponudbo vam z veseljem pripravimo!

 žlebovi ugodno